You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Ecaterine & Dimitri Band vor cânta la primul Revelion Akropolis Events

Ecaterine & Dimitri Band vor cânta la primul Revelion Akropolis Events

Grupul de muzicieni Ecaterine & Dimitri Band vor asigura o atmosferă dinamică la petrecerea organizată la trecerea dintre ani de către Restaurantul Akropolis Events.

  • De: Admin
  • Publicat: LUNI 30.12.2019

Restarantul Akropolis Events a fost deschis în acest an, însă eleganța amenajărilor și experiența personalului se împletesc pentru a asigura cadrul perfect pentru desfășurarea celor mai frumoase evenimente. Printre aceste evenimente se numără, desigur, și primul Revelion desfășurat și sărbătorit de peste 400 de persoane la trecerea dintre ani la Akropolis Events.

Invitați să asigure o atmosferă dinamică la trecerea în noul an 2020 sunt muzicienii de la Ecaterine & Dimitri Band. Abilitățile muzicale ale membrilor le permit abordarea unui repertoriu foarte variat, cântat în engleză, română, rusă, italiană, spaniolă și gipsy ce străbate o paletă stilistică multicoloră, de la marile hituri internaționale până la îndrăgitele melodii românești, trecând prin pop music, disco, dance, blues, rock, rhythm and blues, soul, reggae, cântece italiene și latino, de la piese nemuritoare până la ultimele piese auzite la radio.