You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Restaurantul Akropolis

Restaurantul Akropolis

Scriem poveștile frumoase din viața ta, atunci când ai găsit perechea potrivită pentru restul vieții, atunci când apare un nou membru al familiei, când termini liceul sau devii major sau când aniversezi succesul firmei

Imaginile trădează eleganța și calitatea care definesc unul dintre cele mai noi restaurante din Craiova, locul cel mai potrivit pentru cele mai importante și de succes evenimente.

Restaurantul este nou însă experiența în domeniu, pasiunea și dedicația pentru reușita evenimentelor sunt enorme, asta pentru a spune, cu încredere totuși, că nu au limită.

Tot la capitolul ”vorbesc de la sine” menționăm ”cifrele” care definesc atuurile restaurantului: parcarea proprie cu 120 de locuri pentru mașini iar apoi capacitatea restaurantului, în ceea ce privește numărul de persoane ce pot participa la un eveniment, care este de 420 de persoane şi care se poate extinde la 460 datorită terasei care poate fi închisă la exterior şi deschisă către sala principală.
Dar înainte de a intra în restaurant un cadru primitor este creat de fântână și o curte impunătoare unde, în cazul unei nunți, covorul roșu și stâlpișorii pe care îi punem la dispoziție pentru a asigura un început reușit pentru un eveniment de succes.
 

Sala principala Akropolis Events


Toate dotările sălii principale reprezintă un aspect prin care Akropolis  Events se poziționează în categoria restaurantelor premium: un ring de dans extrem de mare și proiecție pentru dansul mirilor, o scenă special amenajată și sistem audio propriu, ecrane led și joc de lumini, bar de interior, de exterior și candy bar și desigur aparatele de aer condiționat performante și mese ovale cu un aspect aparte și mai eficinte din punct de vedere al spațiului aferent persoanelor.

Băile spațioase și camera miresei vin ca o dovadă în plus că ne-am gândit la toate aspectele necesare asigurării unui cadru prielnic pentru diverse evenimente mondene, corporate și nunți.

Și nu în ultimul rând, tot ce înseamnă bucătăria Akropolis Events este la superlativ: bucătăria propriu-zisă grandioasă, cu două camere frigorice, dotată modern și cu personal calificat ce poate asigura o gamă diversificată de meniuri de la unul sofisticat mediteranean cu fructe de mare la unul de lux și până la unul personalizat în funcție de preferințele sărbatoriților. Materiile prime, precum măsline sau ulei de măsline, pești sau brânzeturi și multe altele, sunt cât mai naturale și aduse direct din Grecia sau Italia cu scopul ca cei care vor trece pragul restaurantului să descopere gustul original mediteranean.


Prețul meniului pornește de la 240 lei cu barman disponibil pentru barul interior, în plus punând la dispoziție un candy bar, o terasă cu open bar,  concert cafe cu saxofonist.
 

Galerie

Restaurantul Akropolis

akropolis 1 sala principala
akropolis 2 hol
akropolis 3 candy bar
akropolis 4 baie